ΑΡΘΡΑΔήλωση Δημάρχου Μεγαλόπολης για τον τραυματισμό του αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας

Δήλωση Δημάρχου Μεγαλόπολης για τον τραυματισμό του αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας, κ. Δημήτριος Σιέμπος, συμμετείχε σε επιχείρηση κατάσβεσης πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε την Τρίτη 21/09/2021 στον οικισμό Καλύβια Λεονταρίου. Δυστυχώς, υπέστη εγκαύματα από το θερμικό φορτίο που είχε αναπτυχθεί στο πύρινο μέτωπο, στην προσπάθειά του να απομακρύνει όχημα του Δήμου που είχε εγκλωβιστεί.

Αμέσως συνομίλησε μαζί μου, και παρά τη ρητή εντολή μου να εγκαταλείψει άμεσα το όχημα και να απομακρυνθεί, μόνον όταν βεβαιώθηκε ότι το όχημα δεν είχε σοβαρές ζημιές πείσθηκε τελικά να απομακρυνθεί και μεταφέρθηκε από τον Αντιδήμαρχο κ. Θεοφάνη Καλογερόπουλο στο Κέντρο Υγείας Μεγαλόπολης, όπου έλαβε τις πρώτες βοήθειες κι έπειτα διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης για να νοσηλευτεί.

Οι θεράποντες ιατροί του έδωσαν εξιτήριο την Παρασκευή 24/09/2021, όπου πλέον λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή και ξεκουράζεται στην οικία του.

Το έντονο αίσθημα αγωνίας και η αυτοθυσία που έχει επιδείξει για την προστασία της ανθρώπινης ζωής και των περιουσιών των συμπολιτών μας από πυρκαγιές που έχουν εκδηλωθεί στο Δήμο μας, όπως συνέβη τον προηγούμενο μήνα, έχει πράγματι τύχει αναγνώρισης από όλους όσους έχουν συμμετάσχει στις αντίστοιχες επιχειρήσεις.

Όσο πολύτιμος όμως συνεργάτης μου κι αν είναι, τόσο στο πεδίο της πολιτικής προστασίας όσο και στα υπόλοιπα καθήκοντά του, έχει πρώτιστη αξία η υγεία και η ζωή του, γιατί είναι νέος σε ηλικία και έχει τους δικούς του ανθρώπους που αγωνιούν γι’ αυτόν.

Του εύχομαι να αναρρώσει όσο γίνεται συντομότερα και να επιστρέψει πάλι δυνατός στο Δήμο μας, όπου έχει πολλά ακόμα να προσφέρει.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,817ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,348ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
FACEBOOK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ