ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠελασγός: Με νίκη ξεκίνησε το Εφηβικό τμήμα

Πελασγός: Με νίκη ξεκίνησε το Εφηβικό τμήμα

Με νίκη ξεκίνησε και το εφηβικό τμήμα του ¨ΠΕΛΑΣΓΟΥ¨ απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα της  Κυπαρισσίας  σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 13/9/2021 στο κλειστό γυμναστήριο. Οι έφηβοι του ¨ΠΕΛΑΣΓΟΥ¨ ,όπως άλλωστε συμβαίνει στις περισσότερες ομάδες λόγο των μαθητικών υποχρεώσεων ,είναι αριθμητικά λίγοι αλλά απέδειξαν ότι έχουν τα προσόντα και την διάθεση να βρίσκονται στις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν . 

 Παίζοντας κατά διαστήματα καταπληκτικά απέναντι σε ένα αντίπαλο με πλήρη σύνθεση επέβαλαν τον δικό τους ρυθμό κερδίζοντας σε όλους τους τομείς τους αντιπάλους. Η τριάδα των Παπαδόπουλου, Βούλγαρη και Λίλη  με την προσθήκη των ηλικιακά μικρότερων  καθήλωσαν τους θεατές που βρέθηκαν στο κλειστό. Το τελικό σκορ 67-49 δεν επιδέχεται καμία αμφισβήτηση για την διαφορά των δυο ομάδων που κατέβηκαν στον αγωνιστικό χώρο. Ελέγχοντας τα ριμπάουντ  παίζοντας καλή άμυνα και βγάζοντας συνεχόμενα αιφνιδιασμούς κατάφεραν όχι μόνο να κερδίσουν αλλά να έχουν μια μεγάλη διαφορά της τάξεως των 18 πόντων που ίσως παίξει στο τέλος σημαντικό ρόλο.

 Τα δεκάλεπτα : 21-11 / 13-13 / 17-16 / 16-09.

¨ΠΕΛΑΣΓΟΣ¨ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ (ΜΑΝΙΑΤΗ- ΤΣΑΤΣΟΥΛΗΣ) :ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ- ΜΑΚΡΗΣ- ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ-ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ-ΜΠΟΥΓΑΣ-ΜΕΡΖΙΩΤΗΣ-ΛΙΛΗΣ.

¨ΔΙΩΝ ¨ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ (ΤΣΑΓΙΣΒΙΛΗ-ΔΗΜΗΤΡΑΚΑΚΗΣ) : ΚΙΤΣΟΣ-ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ-ΔΗΜΗΤΡΑΚΑΚΗΣ-ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ-ΤΖΩΡΤΑΣ-ΚΥΖΙΛΗΣ-ΣΤΑΜΙΡΗΣ-ΜΩΡΑΙΤΗΣ-ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ-ΦΩΤΕΙΝΟΠΟΥΛΟΣ-ΚΟΛΛΙΑΣ-ΑΓΓΕΛΙΝΑΣ.

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,357ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
FACEBOOK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ