ΑΡΘΡΑΣτο Ευρωκοινοβούλιο ενόψει εκλογών ο Γιώργος Κουλουράς

Στο Ευρωκοινοβούλιο ενόψει εκλογών ο Γιώργος Κουλουράς

Το τριήμερο 13-15 Μαΐου η αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή πραγματοποίησαν ενημερωτική επίσκεψη στις Βρυξέλλες με θέμα τις Ευρωεκλογές, την δράση  της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στα κοινωνικά δίκτυα αλλά και τις πρωτοβουλίες  για την αντιμετώπιση των ψευδών ειδήσεων και της παραπληροφόρησης. Στην Ελληνική αποστολή συμμετείχε ο συμπατριώτης μας, πολιτικός επιστήμονας,  δημοσιογράφος και παρουσιαστής της εκπομπής «Είσαι Νέος Έχεις Λόγο» της ΕΡΤ,  Γιώργος Κουλουράς.

Το μήνυμα του Γιώργου Κουλουρά από το Ευρωκοινοβούλιο:

«Η συμμετοχή, η ψήφος ειδικά στις φετινές Ευρωεκλογές έχει μεγαλύτερη αξία από ποτέ καθώς θα καθορίσει το μέλλον της Ευρώπης.
Να αγωνιζόμαστε για μία Ευρώπη που σέβεται την δημοκρατία και την ελευθερία, που σέβεται τον άνθρωπο. Οι πολίτες να συμμετέχουν ενεργά στις διαδικασίες λήψης αποφάσεων και λειτουργιών της ΕΕ. Να είναι στο επίκεντρο της πολιτικής, σίγουροι, με ασφάλεια, με ελπίδα και προοπτική. Χρειάζεται να επενδύσουμε στις ιδέες, τις γνώσεις και την δημιουργικότητα των νέων ανθρώπων. Η πολιτική είναι η προσφορά στον τόπο με οράματα. Όχι το παιχνίδι εξουσίας, αλλά η δυνατότητα να αγωνιστούμε συλλογικά για να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής μας. Γνωρίζουμε όλοι, πως τίποτα δεν είναι εύκολο, αλλά η αλλαγή πορείας προς το καλύτερο, απαιτεί και προϋποθέτει υπέρβαση του εαυτού μας για να κάνουμε τα οράματα μας πράξη. Ενώνουμε δυνάμεις για την Ελλάδα των πολλών, για την Ευρώπη των λαών. Στα συνταρακτικά γεγονότα που έφερε η Ευρωπαϊκή κρίση στην ζωή μας, ο Ελληνικός λαός έκανε κατάθεση ψυχής, τίμησε την ιστορία του. Σε αυτόν τον λαό αξίζει σεβασμός, του αξίζει να περπατά περήφανος, του αξίζει να ζει με αξιοπρέπεια! 
Με οδηγό την ιστορική μνήμη και την δικαίωση των δημοκρατικών αγώνων, οι κοινωνικές διεκδικήσεις για μια καλύτερη Ευρώπη, με Δημοκρατία και Ειρήνη συνεχίζονται.»

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,819ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,350ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
FACEBOOK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ