ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΉττα Πολύβιου 80-55 από τον «ασταμάτητο» Δίωνα Κυπαρισσίας

Ήττα Πολύβιου 80-55 από τον «ασταμάτητο» Δίωνα Κυπαρισσίας

Το απόγευμα της Κυριακής (06/02) στο κλειστό γυμναστήριο Κυπαρισσίας ο Πολύβιος ΑΕΜ είχε εξαιρετικά απαιτητικό έργο, καθώς καλούνταν να αντιμετωπίσει στην έδρα της την πανίσχυση και αήττητη ομάδα του Δίωνα Κυπαρισσίας, για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Η ομάδα της Μεσσηνίας αποδείχθηκε για ακόμη ένα ματς ασταμάτητη φτάνοντας τελικά στην επικράτηση με σκορ 80-55, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή στην επίθεση το Μιχάλη Πελεκάνο ο οποίος σταμάτησε στους 33(3) πόντους. Οι «γηπεδούχοι» ξεκίνησαν από την αρχή δυνατά και με καλό ρυθμό πήραν από νωρίς το προβάδισμα χάρη στα συνεχόμενα τρίποντα του Πελεκάνου μέχρι και το 19-12 του α’ δεκαλέπτου. Η συνέχεια ήταν ανάλογη αφού οι «γηπεδούχοι» είχαν τον έλεγχο και όσο περνούσε η ώρα στο ματς κατάφερναν σταδιακά να αυξάνουν το προβάδισμα, κλείνοντας το ημίχρονο με το σκορ στο 36-25.

Πλέον ο Δίωνας είχε δημιουργήσει ένα διψήφιο προβάδισμα με τον Πολύβιο να προσπαθεί να ανεβάσει ρυθμούς με σκοπό να «επιστρέψει» στο ματς χωρίς αποτέλεσμα, καθώς για η Αρκαδική ομάδα δεν είχε σε καλή επιθετικά μέρα τους περισσότερους από τους παίκτες «πρώτης γραμμής».

Στην επανάληψη ο Δίωνας συνέχισε να αυξάνει το προβάδισμά του, ενώ και στην δ’ περίοδο η ομάδα της Μεσσηνίας αντί να ρίξει ρυθμούς επιθετικά έπραξε το αντίθετο με αποτέλεσμα να δώσει διαστάσεις στην επικράτηση του με το τελικό 80-55.

Με εντυπωσιακό τον Πελεκάνο με τους 33(3) πόντους και διψήφιους επιθετικά τους Τσαγκάνη, Γιαννόπουλο και Κοσσάρα ολοκλήρωσε το ματς ο Δίωνα. Από τον Πολύβιο ο μόνος που «τράβηξε» επιθετικά ήταν ο Τζιούβελης που σημείωσε 21(2).

ΓΗΠΕΔΟ: Κλειστό γυμναστήριο Κυπαρισσίας | 04/02/2024 (17:00).
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Νάστος,  Μπακετέας.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 19-12 (Α’), 36-25 (Β’), 54-40 (Γ’), 80-55 (Δ’).
ΓΑΕΤ ΔΙΩΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ (Δημήτρης Θεοδωρόπουλος): Τσίρμπας 2, Μπακογιάννης 2, Κίτσος, Πελεκάνος 33(3), Λαμπίρης 2, Τσαγκάνης 11, Γιαννόπουλος 11, Κοσσάρας 10, Μιχόπουλος 2, Μιχαλόπουλος 5, Τσανίδης 2.
ΠΟΛΥΒΙΟΣ ΑΕΜ (Ηλίας Μπαλής): Μακρής Νικ. 5(1), Τζιούβελης 21(2), Τρυφωνόπουλος 5(1), Κωτσόπουλος, Καλταμπάνης 3, Σιαμπής 2, Τσικούρης 8, Νικολόπουλος 1, Σταματόπουλος 2, Κουτίβας, Γεωργανάς 8.

από το contraepithesi.gr

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,832ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,356ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
FACEBOOK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ